susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vår på vår gård

Ännu en sådan där magisk vårdag. Tyvärr har jag dock bara sett solen genom fönstret idag. Men det gör inget. Bara vetskapen om att vi går mot ljusare tider och att många långa pass på tempohojen ligger framför mig gör mig alldeles lycklig. En annan som har många långa men betydligt tuffare träningspass framför sig är den här killen. Låt mig presentera Erik Holmberg, elitsatsande triathlet från Jönköping som vi på Persgården kommer att inleda ett samarbete med. För Erik innebär detta inledningsvis fri tillgång till hela Persgårdens sortiment av ekologiska produkter. Mysli, hela/hackade dadlar, strödadlar och frukt & nötmix. Utmärkt energi att fylla på depåerna med båda innan, under och efter träning.

dsc_0038_03Erik har idrottat sen barnsben, främst som orienterare och cyklist. Numera är det triathlon som gäller och i år siktar han på medalj i Vätterchallange (SM i medeldistans) och Ironman 70.3 VM Zell Am See som agegroup. En kille att hålla koll på med andra ord och det är en ära att få vara med på ett hörn i Eriks elitsatsning.

Myslibild

 

3 reaktioner på ”Stolt sponsor till elitsatsande Erik

 1. CarroH skriver:

  Vad är en agegroup?

  Gilla

 2. Susanne Dalsätt skriver:

  Åldersgrupp 🙂

  Gilla

 3. CarroH skriver:

  Jag är nog dum för jag fattar ändå inte…Han ska göra en Ironman 70.3 VM Zell Am See som agegroup?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s