susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7329 Det fanns storstilade planer på att åka till stan idag och köra Norska intervaller i spinningsalen för instruktör Erik på Friskis. Men när jag inte fick ihop det med familjelogistiken fick mina flickor komma i första hand och vi stannade kvar på ön. En ö som precis som i måndags bjöd på något lägre temperatur men stålande sol och inte mycket till vind att tala om. Så när tillfälle gavs bestämde jag mig för att rulla några mil på vackra Visingsö. De två små har också cyklat enormt mycket sen de fick nya cyklar. Men idag roade de sig med andra aktiviteter ända tills mörkret föll och jag fick ropa in dem. Flera gånger tittade jag på dem i smyg i kökfönstret och tänkte tacksamma tankar över hur värdefullt det är att de alltid har varandra.

I övrigt så testade vi för första gången bönpasta till middag. Hiss av mig diss av barnen. Det går säkert att göra något lite roligara av den än att bara ställa fram en kastrull med kanske något överkokt bönpasta. Det får bli mitt nästa steg. Någon av er som har testat?

Sojabönpasta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s