susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Fin morgon

Det finns en rutin som jag vet att jag kommer att införa så fort mina barn är tillräckligt stora att klara sig lite mer själva. Morgonträning! Jag tränar ju visserligen på morgonen nu också men att trampa i tvättstugan går aldrig att jämföra med att tassa fram på mjuka stigar längs med Vättern när morgonen visar sig från sin bästa sida. Som idag, den här bilden tog jag med mobilen precis innan jag och tjejerna hoppade in i bilen för att åka till skolan.

IMG_4950

Sen drog dagen igång och inte förrän klockan var efter 19.00 denna fullspäckade fredag fanns det utrymme för fysisk aktivitet. Vid det laget var jag trött, hungrig och hade NOLL inspiration till träning. Men skulle jag bara träna när motivationen är på topp så skulle det förmodligen inte bli så mycket träning. Så idag var en sådan dag då jag bestämde mig för att inte känna efter så himla mycket utan bara göra det jag hade tänkt helt enkelt. Och ni vet såklart vad jag kommer säga nu. Just precis, man ångrar ALDRIG ett träningspass. Jag kanske inte gjorde mitt livs bästa pass idag. Men mina energinivåer var i alla fall betydligt högre efter passet än innan.

IMG_1999I morgon laddar jag för att springa långt. Känns som en bra uppladdning inför kvällen då löpartights byts mot långklänning när det är dags för Cissi, Rickard, mig och våra respektive att inta Elmia och Jönköpinggalan. Som jag berättat tidigare är vi och vårt projekt med filmen om #sverigesmestsjälvklaraträningsö nominerade i kategoring Årets initiativ. Jag är ingen galatjej direkt men morgondagens tillställning ser jag verkligen fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s