susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Galan ElmiaJag tror jag har använt den här bilden i alla mina sociala medier nu. Men hur märkligt det än låter så var det den enda bilden jag kom ihåg att ta igår. För det var en nervös tillställning för mig och de två eldsjälarna vid min sida. Rickard Strandberg och Cecilia Nordin som jag drivit filmprojektet om #sverigesmestsjälvklaraträningsö tillsammans med. Men tyvärr kammade vi inte hem priset i kategoring ”Årest initiativ” som vi nominerade till. Helt ärligt så ville vi så himla gärna vinna det där priset även om vi såklart är oerhört stolta över att ens vara nominerade.

Men det kändes lite tomt idag när allt var över. Det har varit så oerhört inspirerande att få jobba med det här projektet. Men nu är det i hamn och det har blivit dags jobba vidare med något nytt. Vad det kommer bli vet jag inte än. Eller kanske att det finns en liten idé någonstans inne mitt huvud. Men den idén måste nog få mogna ett tag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s