susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Cykelgla_dje

Den här bilden är tagen efter Halvvättern 2013. Ett lopp som egentligen inte alls fanns med i min tävlingskalender men som jag spontankörde med ett härligt gäng från ön. Jag var kittad med min gröna Teamsportiaoutfit som jag egentligen älskar att cykla i förutom en liten detalj. Det är grymt omständigt att behöva slita av sig tröjan varenda gång man ska kissa för att kunna fälla ner hängslena.Jag minns att på just den här tävlingen så hade vi inte mer än cyklat över startlinjen innan jag kände att ett stopp i buskarna var nödvändigt. Men med tanke på hela klädprocessen drog jag mig för att stanna. Jag ville ju verkligen inte sinka mina medcyklister.

IMG_5524

Tillslut tog jag sats och cyklade som en idiot förbi mina kamrater, kastade av mig tröjan i väggrenen medan en strid ström med cyklister cyklade förbi och krånglade ner hängslena. Sen upp med dem igen och på med tröjan medan jag sprang till min cykel. Men den här sommaren ser det ut som jag slipper omständiga klädprocedurer bara för att kunna kissa.

Craft glow bib

Foto: Craft

Craft har tagit fram en byxa som ska råda bot på detta. Tack vare en smart låsfunktion baktill, med spännen som är enkla att öppna och fästa, slipper man kränga av sig hela tröjan för att kunna få ner byxorna. Hur bra som helst. Utöver det är byxan utrustad med Craft Sportswear bästa pad; infinite pad.

Bib låset

Glow bib shorts, som byxan heter, har dessutom reflekterande detaljer och sömmar längs utsidan på bensluten. På insidan sitter många små gripper dots som ska hålla byxan på plats under utmanande cykelpass. Jag har inte premiärcyklat mina än men gissar att jag inte kommer att bli besviken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s