susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Någon matfotograf är jag sannerligen inte. Men jag ville så gärna tipsa om det här utmärkt goda vildriset som även mina barn älskar. Egentligen är vildris inget ris utan ett korn från gräs som växer på gyttjiga bottnar i grunda insjöar i Nordamerika. Riset har en lite nötaktig smak och innehåller nästan dubbelt så mycket protein som vanligt ris. Så här såg middagen ut hemma hos oss idag. Lax i ugn med vildris, broccoli wokad i kokosolja, morotsstavar och kall yoghurtsås. Precis som vanligt så korghandlades de flesta ingredienserna på väg hem när jag hade hämtat barnen från skolan. Om jag kokade MASSOR av ris när jag ändå höll på? Nej, inte det heller. Så nu blir det samma visa i morgon. Korghandla på hemvägen och brist på fantasi när det gäller matlagning. Verkar svårt med en förändring på just den här punkten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s