susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Moa vid vattenbryn

Världens vackraste lekplats. Våren är magisk på Visingsö och närheten till vackra solnedgångar fina kvällar som denna är en höjdpunkt att få runda av dagen med. Idag har jag varit på ön hela dagen. Administrativt arbete på förmiddagen och sen kom ett härligt tjejgäng från Ladies Circle Jönköping hit på kvällen. Jag dukade upp ett bord med Persgårdens podukter som de fick provsmaka och sen fick du lyssna på mig när jag berättade om Persgården. Från hur allt en gång började tills vi tog över och hur verksamheten ser ut idag.

IMG_6758

Ett annorlunda men roligt uppdrag för mig då Persgården verkligen har en spännande historia. Ni skulle tröttna om jag skrev hela här men jag berätta i alla fall en liten del av den här framöver. I morgon åker jag tur och retur Stockholm för att föreläsa på PNC och sen hem igen till nästa föreläsning som är på lördag morgon i Jönköping. Efter den åker jag raka vägen till Ön för att ta emot ännu en grupp. Så nu blir det full fart i några dagar innan jag tar sikte på en skön och slapp söndag. Hörde något om snö i helgen. Hoppas verkligen inte det stämmer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s