susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_4184Många mil i bil idag. Tur och retur Stockholm för att föreläsa på Pauluns kostrådgivautbildning. Ett ett stående föreläsaruppdrag som jag haft sen 2006 som jag aldrig någonsin kommer tröttna på. På vägen hem önskade jag att jag hade tagit tåget. Det önskar jag ofta när jag kör bil. Jag blir mer låst än när jag åker tåg då jag kan passa på att jobba på tåget. Men det är sällan jag får ihop det med passande tågförbindleser. Framförallt inte dagar som dessa då jag kör som tok mellan uppdragen. I skrivande stund är på jag på plats på mitt favorit hotell, Hotell Victoria i Jönköping.

SvartvitVictoriaMan skulle kunna kalla det mitt andra hem. Här sover jag alltid när jag inte hinner över till Öa. I morgon bitti ska jag föreläsa på Nordic Wellnes och åker sen raka vägen ut till ön för att ta emot ännu en grupp. Det finns det planer på träning också. Det fanns det inte idag men i kväll tänkte jag släcka tidigt för att kunna klämma in ett pass i svinottan innan dagen drar igång. Med det säger jag tack och godnatt och önskar er en trevlig helg.

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s