susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Superrelease Vilken dag! Inspiration, glädje, kost och hälsa har varit ledorden idag genom alla mina uppdrag. Först den stora inspirationsdagen på Nordic Wellnes. Mängder med pass av alla möjliga varianter erbjöds under hela dagen och min föreläsning ”Ingenting är omöjligt” som till min stora glädje drog fulla hus. Efter det åkte jag raka vägen ut till Öa där nästa gång väntande. Två 60-åringar från Eksjö skulle firas och dagens överraskning för dessa var en utflykt till Visingsö med fika och föreläsning hos mig på Persgården. Ange Så från från hög musik och ösiga gruppträningsklasser till en stilla solig ö och en anna typ av föreläsning i vårt glascafé med vidsträckta vyer över vättern som inramning. Två helt olika målgrupper men precis lika unika och inspirerande för mig båda två. Pzzabild Sen satt det fint att nöjd och glad efter en bra dag få sätta sig till dukat bord. Vad säger ni om Blomkålspizza? Låter kanske udda men var fantastiskt gott. Anders var initiativtagaren till denna rätt som han och Moa omsorgsfullt jobbade med i köket och sen serverade som en utmärkt god men kanske något annorlunda lördagsmiddag. Det fanns nog ett recept också som jag ska se till att leta fram. Men först soffhäng med La familia och barnens favoritprogram, Gladiatorerna.

3 reaktioner på ”Föreläsarlördag

 1. Åsa skriver:

  Jag har en tjej här jag skulle vilja skicka med på ett triathlon. Ev en mellanstor kille också kanske😊

  Gilla

 2. Susanne Dalsätt skriver:

  Det är klart att vi ska styra upp det i sommar. Minitri spikat i v.29 helt enkelt. Mammor är också välkomna 😉

  Gilla

 3. Åsa skriver:

  Mamman ska fundera på det😄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s