susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_6740

Tjugotvå kilometer i isande vindar och stundtals små glimtar från solen som tittade fram blev en bra start på den här söndagen. Frös nästan lite när jag sprang ner mot Näs i mitt myslöpartempo och vindarna var som värst. Men efter fem kilometer fokuserade jag på en rejäl fartökning under några kilometer och sen var det inte särskilt kyligt under resten av passet. Bra fart i benen idag och hög motivation. Jag har inte sprungit många pass över två mil den sista tiden men känner att det är dags växla upp nu. Tiden har ju en tendens att rusa i väg och i Juni väntar ett fyrtiotre kilometer långt Sommartåg.

IMG_6734

Sen ägnade jag resten av dagen åt de här små människorna som just nu är inne i en oerhört kreativ period och leker fantastiskt fint med varandra. Men även de kommer behöva växla upp träningen inom kort då det för deras del väntar ett tre kilometer långt Grevskapslopp inom en inte allt för avlägsen framtid. Älskar att möjligheterna att träna ihop för oss blir allt fler nu när flickorna är större och ser verkligen fram emot att styra upp ett triathlon tillsammans med dem i sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s