susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Make Det är tvära kast mellan olika uppdrag nu och många mil i bil. Men jag klagar inte det minsta. Det är såklart underbart att vara uppskattad och idag har jag blivit otroligt fint omhändertagen på många sätt. 10.00 i morse drog vi igång i en källarlokal på söder där bilder till min nya samarbetspartner tidningen Hälsa skulle plåtas. Duktiga Jenny fixade make och hår, Anton plåtade och art director Helen höll koll på helheten och ”tidningstänket”. Det slutgiltiga resultatet ser vi först i Juninumret. IMG_7417 I morgon ska jag intervjuas på förmiddagen och sitta i möte angående utveckling av Nutrition Camp på eftermiddagen. Träna tänkte jag försöka hinna med också och dagar som denna är det tänket ”allt är bättre än inget” som gäller. Klämde in ett pass på gymmet idag och planerar att springa en sväng i svinottan i morgon. Brukar inte bli högsta kvaliteten på min träning när schemat är sprängfyllt men jag har inga problem med att vara tacksam för det som ändå blir av. Dessutom slipper jag ju tvättstugan när jag är på resande fot och det är minsann inte fy skam. IMG_7418

2 reaktioner på ”Stjärna för en dag

 1. Mariette skriver:

  Älskade dotter jag spricker av stolthet.
  Tänk att du som vuxit upp på Oboy, VR-limpa med hushållsost i ett radhus i Göteborg. Undrade ibland om hur länge du skulle hålla kvar i mitt kjoltyg.
  Nu står du här full av energi o engagemang i allt du företar dig .
  Jo jag är väldigt väldigt stolt o vet att du fortsätter hitta otrampad mark o göra något bra av det 💓💓💓

  Gilla

 2. Susanne Dalsätt skriver:

  Min bästa mamma! Glöm inte av vems gener som gjort mig till den jag är idag 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s