susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Solnedgång

Såhär vacker var himlen när jag efter en lång bilresa från Stockholm åkte över till ön igen. Jag gissar att det varit en strålande fin dag på Visingsö idag och jag tror bestämt vi hade sol i Stockholm också. Den såg jag dock inte så mycket av då större delen av förmiddagen spenderades på tidningen Hälsas kontor i Solna. Först en lång intervju med Eva om hur allt en gång började, varför jag valde att arbeta i hälsobraschen och hur jag lyckas få till all träning som krävs för att kunna genomföra tre Ironman. Även detta publiceras i Juninumret.

Suss på kontor

När vi var klara gick jag och chefredaktör Maria på långt lunchmöte för att diskutera våra framtida samarbetsformer. Jag känner redan att det kommer bli något riktigt bra av det här och ser verkligen fram emot att få jobba ihop med en så väl etablerad och meriterad tidning.

Hälsa

Men sen var det dags att rulla hemåt igen. Lyssnade klart på ljudboken Hälsa på recept och sen sista avsnittet av Värvet. Brukar ni lyssna på poddar eller ljudböcker? Har ni någon favorit så tipsa mig gärna.

2 reaktioner på ”Heldag med Hälsa

  1. Clara Edvinsson skriver:

    Vilken otroligt vacker rosa himmel, dessutom så fint på fotot!

    Gilla

  2. Emma skriver:

    Absolut, älskar att lyssna på poddar när jag kör bil 😃 marathonpodden, hemma hos Gry, P3 dokumentär, värvet och doktorn podcast är några favoriter 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s