susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Varor på väg

Kanske inte världens roligaste bild men samtidigt en syn som gör mig så oerhört stolt och glad. Kartongerna är alltså fulla med mysli, dadlar, fruk&nötmix m.m som ska ut till olika butiker i landet. Tror vi skickade en utav våra största ordrar någonsin i dag. I fyra år har vi dirivt Persgården och trots att våra inaster för att få fler kunder har varit få verkar det som att vi lyckas bra med att sprida vårt varumärke ändå. Persgårdens produkter säljer bättre än någonsin.

Myslibild

Men den här ordern fick Anders packa helt på egen hand. Maggan som jobbar hos oss hade ”kortvecka” och jag ett föreläsaruppdrag på fastlandet. Eller inte bara ett föreläsaruppdrag utan en inspirationseftermiddag på Saab som inleddes med Persgårdens myslimellanmål följt av min föreläsning ”Ingenting är omöjligt”. Efter det avslutade vi  med ett löppass som jag och löpcoachen Per höll tillsammans. Superkul att få jobba på det här sättet. Alltså att få inspiera i både teori och praktik.

Saab

 

Så det blev en ganska lång arbetsdag idag och klockan var närmare nio innan jag var hemma på ön igen. Men i morgon blir det halvdag. Strax efter lunch hoppar jag och tjejerna in i den lilla vita bilen och åker på mot Göteborg. En hel helg hos syster yster med alla våra små troll väntar. En sådan där helg då jag alltid lyckas lägga precis alla måsten åt sidan och bara vara en närvarande syster, mamma och moster. Jag längtar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s