susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_2564

Efter otaliga träningpass i tvättstugan känns det oerhört lyxigt det gånger jag får smyga upp före alla andra och ge mig iväg på en morgonjogg. Den möjligheten hade jag idag. Dock var det inte riktigt det klippet i steget jag hade hoppats på. Det vara bara segt på något sätt. Men det gjorde inte så mycket. Jag hade inga större krav på det här passet mer än att ge kroppen en bra start på dagen. Efter det några timmars jobb på Persgården innan jag och tjejerna gav oss av mot Göteborg. Taccomiddag väntade hemma hos syster yster och där har vi hängt hela den här fredagkvällen.

Glad familj

Fin favoritbild från i somras!

Älskar att umgås med min okomplicerade syster och alla våra energiska barn. I kväll var det många små röster som ville göra sig hörda under kvällen. Någon skulle berätta en roligt historia, en annan hade myror i benen, den tredje hade tusen frågor. Tillslut kunde vi inte hålla oss för skratt när ljudvolymen sköt i taket under tacomiddagen. Världens härligaste ungar. Nu blir det högintensivt kusinhäng resten av den här helgen.

2 reaktioner på ”Helg med huliganerna

  1. Åsa skriver:

    Haha ja det är nog bara du och jag som kan skratta åt kaoset vi skapar😂

    Gilla

  2. Mariette skriver:

    Underbart för en mor att konstatera att mina döttrar föddes med samma humor…..det va inte alltid lätt att förstå varför ordet ”utåtfotare” fick er att vika er av skratt…..men skrattade gjorde jag iaf 😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s