susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Stella och Moa Värdet i att bara vara. Tacksamheten över att få stå på altanen och och smygtitta på små kottar som leker så fint med varandra. Lyckan över att sitta med syrran i köket och snacka om saker som bara vi fattar. Vi har haft en fantastisk dag. En dag med extra allt på många sätt. På murenFör att hänga en hel dag med fem små troll som pratar i munnen på varandra, skrattar så då det dånar i väggarna, stojar, stimmar och spiller en och annan matbit vid middagarna ställer höga krav på tålamodet hos mammorna. Då är det oerhört befriande att Åsa och jag har förmågan att bara skratta på kaoset som råder emellanåt. Vi är olika på många sätt jag och min syster men riktiga ”soulmates” på andra. Och det bästa av allt. Vi finns ALLTID för varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s