susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Blå brygga

Det som började så bra fick ett slut vi absolut inte hade räknat med. Natten mellan lördagen och söndagen åkte min kära syster på magsjuka. Hennes barn gick igenom samma sak förra helgen men vi var såklart helt övertygade om att det skulle vara överstökat vid det här laget. Men icke. Tyvärr verkar det också som att det inte bara stannar hos henne. Vi hann som tur var landa på Visingsö innan det var Melinas tur och i skrivande stund ser det ut som den andra lilla kotten kommer gå samma öde till mötes. Hur det ska gå för den här mamman som har mer än en överfull agenda den här veckan återstår att se. Just nu kan jag inte göra mer än att hålla tummarna.

En reaktion på ”Inte riktigt vad vi tänkt oss

  1. CarroH skriver:

    Matlagningsprogram när man är magsjuk..?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s