susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Föreläsning Body Nutrition

Jodå, jag lyckads avverka hela inkubationstiden innan det var dags för veckans första föreläsning hos två av Jönköpings främsta hälsoinspiratörer. Mia och Anders Lundgren på Body Nutrition. Mia och Anders har ett eget gym där de coachar både enskilda individer till stora grupper och idag fick jag förmånen att få föreläsa för deras Viktgrupp. Vilken underbar känsla att ha fått tillbaka den där extra energin som jag oftast har och vad bra det känns när jag får möjligheten att dela med mig av den till andra. Varje gång jag har haft en föreläsning så tänker jag samma sak. Det här är PRECIS det jag alltid vill göra! Men hem till ön hann jag inte i kväll. Istället är jag incheckad på mitt favorithotell och laddar om för nya uppdrag i morgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s