susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

main_clarioncollectionhotelvictoria Som Ö-bo är det inte alltid ett tidspressat schema tillåter att jag åker hem mellan mina jobbuppdrag. Eller det är i alla fall inte värt att åka fyra mil åt ena hållet för att sova några få timmar och sen fyra mil åt andra hållet igen. När de situationerna uppstår är jag evigt tacksam att jag har hittat vad som enligt mig är Jönköpings bästa hotell. Hotellet som alltid levererar mer än vad man har förväntat sig och gång på gång visar att de verkligen är de små detaljernas mästare. Hotellet jag talar om är Hotel Victoria! IMG_1641 IMG_1639I priset för övernattning ingår förutom frukost och eftermiddagsfika även middag på kvällen som serveras mellan 18.00-21.00. Man kan alltså landa på hotellet efter en lång dag på jobbet och i princip sätta sig till dukat bord. Maten de bjuder på är nästan värd ett inlägg i sig. Ett giganstiskt salladsbord med alla tänkbara goda kombinationer och fisk, fågel eller kött till varmrätt. För den som äter vegetariskt finns det alltid flera alternativ till det också.IMG_1491   IMG_3047 Som inte det vore nog så bjuds det alltid på någon form av dessert för den som önskar det. Det kan vara allt i från paj och kladdkaka till hemmagjord kräm eller fräsch fruktsallad. För den som inte vill ha något sött efter maten serveras goda ostar och kex. Ord är nästan överflödiga vad det gäller maten. Bilderna talar sitt tydliga språk. IMG_1494 IMG_3033På det här hotellet bor vi alltid natten innan Sommartåget och Tomtetåget och kommer göra i år också. Helt enkelt för det här hotellet levererar precis det vi behöver och mer därtill.  Jag har bott många nätter på Hotel Victoria och efter varje vistelse tänkt att jag verkligen skulle vilja tipsa om detta fantastiska hotell för den som har vägarna förbi Jönkan. Så nu är det gjort. Mitt bästa tips för den som vill få mer än vad man vanligtvis får vid en hotellvistelse från en hel personalstab som gör det med hjärtat ska definitivt boka en prisvärd natt på Hotel Victoria.

IMG_3035 IMG_3044Tack för igår bästa hotellet. Jag gissar vi ses snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s