susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

_CRJ3084 Halvdag för många idag inklusive mig själv. Det blev ändå några effektiva timmar då jag hann med båda en hel del på den här sidan och sen åka över och ha möte med fotografen Carl-Robert Jonzon på andra sidan. Calle har tagit det här två bilderna på mig och nu blir nästa uppdrag att ta bilder till ett stort hälsomagasin där jag ska medverka. Idag pratade vi mycket om just bilder och bildkvalitet. Hur viktigt det är att man använder bra material i sina flöden när man är sitt eget varumärke. Jag har blivit något bättre på att leverera bra bilder på bloggen men kan bli betydligt bättre. Då krävs det något annat än en I phone. Kanske någon av er som har ett bra tips på en enkel, smidig och bra kamera? _CRJ3120 I övrigt ser jag fram emot några lediga dagar i påsk. På söndag åker vi dessutom till svärföräldrarna i Sälen. Stughäng, skidor, sovmorgon och gärna lite sol känns som ett utmärkt inslag i mitt liv just nu. Glad påsk till er alla! Så här vacker var kvällen på Visingsö. Kväll på Öa

2 reaktioner på ”Glad påsk

 1. Malin skriver:

  Glad påsk!!
  Tack för en bra o inspirerande blogg

  Gilla

 2. Karin skriver:

  Glad påsk
  Tack för en superbra blogg.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s