susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Mot träd

Det senaste halvåret har jag blivit expert på två saker när det gäller träning.

1. Göra vad jag kan med det jag har där jag är.

2. Tänka tacksamma tankar om att allt är bättre än ingenting.

Det är punkterna fungerar kanske inte riktigt när man målinriktat tränar mot ett stort mål. Framförallt inte när målet är högt och utmaningen stor. Men av flera anledningar så har jag valt att inte ha någon stor utmaning framför mig den här våren och därmed lägger jag inte lika många timmar på träning som jag gjort inför mina Ironman. Men banne mig att det går att skapa högvalitativa träningspass även när tiden är knapp. 12×400 meter brände jag av på Hagavägen idag med 1 minut vila mellan intervallerna. Värmde upp och varvade ner lite för kort för vad som är optimalt. Men just idag var det kanske inte det optimala träningspasset jag var ute efter.

Mossi som häst

Istället hängde jag med de här grymma tjejerna som kan ägna timmar åt fysisk aktiviet utan att tröttna. De bygger hinder över hela vår gård som de sen hoppar över. Idag tog de tid på varandra och körde sen om och om igen tills svetten lackade. Här snackar vi träningsglädje på hög nivå utan att de ens har en tanke på att de faktiskt tränar. Det har varit en magiskt fin dag på ön denna långfredag och jag håller tummarna för en lika fin i morgon då jag planerar för en riktig långpanna i löparskor.

En reaktion på ”Lugn långfredag

  1. CarroH skriver:

    Tja, barn gör ju inte sim de vuxna säger utan som de vuxna gör…..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s