susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_6742

Jag kan ha fel men jag tycker det känns som det alltid är fint väder på påsk. Det började lite tveksamt här ute på öa och när vi åt frukost kom det tom några snöflingor. Men sen tog det sig och även om det var något kyligt så har solen hållit sig framme i stort sett hela dagen. Som inte det vore nog så fick jag till två pass idag. Arton kilometer löpning på morgokvisten och en sväng på cykeln med Kicki framåt eftermiddagen. Det gäller att passa på. Vissa dagar får jag vara tacksam för typ trettio minuter och just därför känns det himla bra när det blir som idag.

Cykling

Hur det blir med träningen de närmaste dagarna får vi ses. I morgon åker vi till Sälen för att spendera några dagar hos min svärfar Janne och Helena. Jag brukar alltid åka en hel del skidor men den här gången är det först och främst barnen som ska invigas i slalombacken. Åka längd har de testat tidigare men inte slalom. Ska bli spännande att se hur de tar sig an den uppgiften

2 reaktioner på ”Påskafton

 1. Åsa skriver:

  Kommer bli toppen! Minns att du var stabil i backen.
  Kram❤️

  Gilla

 2. Susanne Dalsätt skriver:

  Hahah nja, om inte jag minns fel så var skidor något som jag faktiskt aldrig lärde mig ordentligt 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s