susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Morgonljus Så här fin var morgonen på Öa och till den är vyn avverkades dagens styrkepass. Jag tassade upp en stund för familjen. Tog en morgonkaffe i ett knäpptyst kök och joggade sen en bit på mjuka stigar fram till den plats som skulle utgöra mitt gym för dagen. Ingen klocka, ingen musik och inget annat fokus än att jobba igenom kroppens muskler med naturen och den fria kroppsvikten som redskap. Satt kvar på ”armhävningsstocken” och andades en stund också. Det är lätt att glömma det ibland när livet rullar på i en rasande fart. Pulka Moa Just idag är det dock inte många saker som gått i rasande fart. Det blir många mil i bil när man ska ta sig från Visingsö till Sälen. Men värt varenda ond rumpa och rastlösa ben såklart. Vi hann inte mer än att parkera utanför svärfar Janne och Helenas hus innan Moa och Melina kastade sig ur bilen och drog ingång ett fartfyllt pulkarace. Underbart att se deras enorma eufori över att rulla runt i snön och åka vansinnes (enligt hönsmamman stod bredvid) färder utför branta backar. PulkaMelli Efter det bjöds det på ett dignande påskbord och precis som alltid smakade maten gudomligt gott. Så nu är energidepåerna välfyllda inför morgondagens aktiviteter. Det blir skidor på längden och bad på Experium. Redan på torsdag lämnar vi Vinterland så nu gäller det att utnyttja dagarna till max.

En reaktion på ”Påsklov

  1. Clara Edvinsson skriver:

    Vilka otroligt härliga bilder på tjejerna när dem åker pulka!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s