susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Skidor

Jodå, vi maxade helt klart den här dagen. Vi har längdspåren precis utanför dörren så jag hanna med en timmes skidor innan det vankades ”storfrukost”. Efter det väntade några timmar på badpalatset Experium. Men usch, jag är verkligen ingen bra ”badhusmamma”. Jag önskar att jag hade älskat att kasta mig ner i de där stuprören tjutandes med glada barn i knät. Nu är jag mest tacksam för att Anders står för den biten så går jag hellre in för att lära barnen dyka.

PåskMoa

Efter bad blev det buffélunch och sen hängde tjejerna på leklandet en stund när vi passade på att ta ett pass på gymmet. Sen hann vi väl egentligen inte mer än hem och byta om innan vi blev bjudna på ännu en spektakulär måltid som Janne och Helen hade lagat. I går påskbord och idag en fantastiskt god fläskfilegryta och det här mästerverket till efterätt.

Tårta

Sen fullständigt stupade Moa och Melina i säng. Trötta, nöjda och förväntansfulla inför i morgon då den stora skidpremiären äger rum.

Ljus på oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s