susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Moa med hjälm

Vi lyckades verkligen pricka några fina dagar i Sälen. Det har blåst en del men solen har skinit från en klarblå himmel varje dag. Så i morse efter en rejäl brakfrukost bar det av mot backen med två entusiastiska skidåkare i baksätet. Sen hann de inte mer än få på sig sin skidutsutrustning innan det bar av utför.

Familj med bräda

Bar av utför gjorde det tillslut också för den ringrostiga mamman. Jag hyrde bräda och hann med några åk på egen hand när Anders och barnen hängde i barnbacken. Kvällen avslutades som alla andra kvällar med god middag hos Janne och Helena. De är proffs på mat och bjuder alltid på något väl genomtänkt med en liten tvist. I dag satt vi på deras soliga veranda och lagade mat över öppen eld. Har ni hört talas om Fläskmonk? Inte vi heller men detta och rabarberpaj stod på kvällens meny.

Fläslmonk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s