susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vinterland

Jag hade gärna stannat några dagar till i detta vackra vinterland. Vi fick verkligen mersmak av det vi hann med men den här gången fick vi nöja oss med en ”kortvecka”. Nu är det nämligen dags för mig att vräka ur alla vinterkläder ur resväskan och fylla den allt man kan behöva under ett triathlonläger på ett soligt Mallorca. Tillsammans med Erik Holmberg medverkar jag som ledare på Trifits triathlonvecka under ledning av Christian Kirschberger. Första gången jag cyklar på Mallorca och något jag sett fram emot länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s