susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Cykla i berg Alltså, det där med att packa… HUR gör man för att inte få övervikt när hela triathlonutrustningen ska med? Jag lyckas åtminstone aldrig. Så vi får se hur det går i morgon under incheckningen. Det är i alla fall på håret att jag håller de där viktgränserna. Av allt jag har med mig ser jag helt klart mest fram emot att få sätta på mig min nya cykeloutfit från Craft. Såhär kommer vara kittad när vi kör första passet i bergen på söndag. Lila cykeltröja CykelbyxorLila cykelvantar

2 reaktioner på ”Mot Mallorca

 1. Åsa skriver:

  Snygga grejer. Kanske ska fundera på den där cykelgrejen😄🚴

  Gilla

 2. Mariette skriver:

  När du med din energifulla kropp ikläder dig denna snygga o coola outfit kommer
  Du forcera toppar o dalar i ett ointagligt tempo för dina medcyklister 👍✌

  Stort lycka till på Mallis gumman 💖

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s