susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7523

7.00 lyfte planet från Landvetter i morse. Så ja, det blev sannerligen uppstigning i svinottan. Men några trötta triathleter såg jag inte skymten av på Arlanda. Där fanns bara ett taggat gäng på 35 pers redo för en veckas hårdkörning på Mallis

.IMG_7524

Väl framme checkade vi in och joggade bort till cykeluthyrningen och hämtade ut våra hyrcyklar. De allra flesta har valt att hyra cykel här nere och cyklarna som var helt nya för säsogen var helt klart över förväntan.

IMG_7526

När det var klart packade Erik, Christian och jag goodiebags till alla deltagare och sen var det dags för veckans informationsträff. Cykel är det vi kommer att fokusera mest på under lägret och i morgon kör vi första lite längre passet. Erik cyklar med den snabba gruppen. Christian med mellan gruppen och jag ska få ta hand om gruppen där många är ganska nya på det här med landsvägscykling. Och därmed är det dags för mig att säga godnatt så jag kan ta mig an mitt uppdrag i morgon som en pigg och utvilad cykelledare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s