susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Kittad

Jag har visserligen hört mycket bra om cyklingen på Mallorca. Men ändå är upplevelsen efter dagens pass långt över förväntan. Vägarna, vyerna, backarna, de böljande landskapet, solen och givetvis det grymma gänget som jag fick äran att cykla med i dag. Vi var åtta stycken i vår grupp där flera av tjejerna satt på en landsvägscykel för absolut första gången. Det kunde man dock inte tro när vi rullade in mot hem igen efter flera timmar i cykelsadeln. Fortsätter det här så är utvecklingspotentialen enormt hög under den här veckan.

Gruppen

Fredrik och jag

gänget Tri

Efter cykelpasset så fanns det utrymme för lunch och lite poolhäng innan det var dags för nästa pass. Uppvärmning, teknikövningar och avslutningsvis 10 stycken 30 sekundersintervaller. Att samma ben hade cyklat flera mil några timmar tidigare kunde man inte tro. Intervall efter intervaller betades av i en rasanden fart.

Teknik

Stretch, dusch, mat, lite eftersnack och i denna stund skulle jag gissa att de allra flesta sover gott i sina sängar. För morgon är det dags igen. Cykel på förmiddagen, simning på eftermiddagen och föreläsning på kvällen. Späckat schema från morgon till kväll. Precis som det ska vara när man är på träningsläger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s