susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Morgon på PlayitasSåhär vacker var morgonen när vi promenerade längs med stranden till frukostsalen. Lite tidigare än vanligt då dagens cykelpass drog igång klockan 8.00 istället för 9.00. Allt för att hinna med så mycket som möjligt under en dag. På schemat stod cykling såklart med fokus på kadens och rundtramp. Snabba gruppen

Snabba gruppen med Erik Holmberg som ledare

IMG_7548

 Fredrik, Lotta och Marika i min grymma grupp studerar kartan vid dagens lunchstopp.

Efter dagens cykelpass var det dags för simning och den här gången i hyrd bassäng med fokus på teknik. Alla delades upp i små grupper efter simvana och Christian och Erik stod på kanten och coachade. Lyckades inte få någon bild därifrån och inte heller från kvällens föreläsning som jag stod för. Däremot har jag tagit den traditionsenliga bilden på min packaning. Och precis som vanligt är det ett organiserat kaos som gäller bland mina saker. IMG_7547 Nu har jag dock vräkt ner allt som ligger på sängen i resväskan och skulle ha släckt lampan för länge sedan. I morgon väntar ett riktigt mördarpass för oss alla då vi ska köra backe tills det brinner i benen. Låter kanske konstigt men jag ser fram emot att ge mina ben en match i backarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s