susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

soluppgång

7.00 uppstigning, 7.30 frulle, 9.00 redo för avfärd mot nya cykeläventyr. Det är ungefär så vi inleder dagarna här på Mallis. Fokusområdet idag handlade om cykelstyrka och backar. Magiska vyer, strålande sol och massor av träningsglädje fick vi på köpet.

Mitt gäng

Ni som cyklat på Mallis vet såklart redan, men för mig som är här och cyklar för första gången hade aldrig kunnat föreställa mig att det var så vackert på Mallorca. Jag som trodde Playitas hade allt man kunde önska sig i cykelväg. Jag hade fel. Om ni frågar mig så kommer Playitas inte ens i närheten av det du får här på Mallorca.

Berg

Så vi har njutit idag jag och min fantastiska grupp. Men vi har kämpat också. Svettats, slitits, svurit och utmanats på många olika sätt. För det är ingen lek att cykla nästan en mil bara uppför. Och att cykla ner för smala, slingriga serpentinvägar är även det en utmaning i sig. Nio mil i berg blev det för mitt gäng idag där flera satt på en landsvägscykel för första gången för bara några dagar sen. Vilken utveckling!!!

Glad Fredrik

Men nu är det bara att ladda om. I morgon ska vi träna triathlonväxlingar på förmiddagen, cykla intervaller strax efter lunch och avslutningsvis simma i öppet vatten på eftermiddagen. Triathlonlivet leker på Mallorca.

En reaktion på ”Triathlon livet på Mallorca

 1. Kicki skriver:

  Ser toppen ut!
  Snälla Susanne, vill du hälsa till en bekant till mig som jag ser på en av bilderna; Fredrik Fridell, Jönköping.
  Ge honom en kram från mig
  Kicki Edenhofer (fd Carlsson), Linköping/Vimmerby

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s