susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7574

Det händer något med människor som är på träningsläger. Det är som att de helt plötsligt fylls av en outtömlig källa med energi. Fyra dagar in i träningslägret med massor av mil i benen fortsätter alla att leverera vid varje träningstillfälle. I dag hade vi tre pass på schemat. Först ut var växelträning. Christian höll en grundlig genomgång om allt som kan vara värt att tänka på för en optimal växling mellan de tre disciplinerna i triathlon.

IMG_7583

Sen var tanken att man lugnt och fint skulle få testa detta i praktiken. Men det där med lugnt och fint var det ingen som anammade. En hel hög taggade triathleter satsade snarare på maxpuls och mjölksyra och imponerade stort med snygga växlingar. Pass två handlade om cykelintervaller. Lite längre intervaller för de snabba grupperna och lite kortare för min grupp. Raka vägen upp till rummet efter det och snabbt ombyte till simkläder. Open-water simning var dagens sista pass.

OwÄven där sprutade mjölksyran när de fick köra start och stopp från strandkanten. Men sen var det ett ganska mört gäng som slog sig ner till middagen för att fylla på energidepåerna inför morgondagen. Dag fem på lägret väntar veckans absolut längsta pass och jag gissar att det kommer handla en hel del om både mil och höjdmeter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s