susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Den långa dagen

Idag har vi spenderat i princip hela dagen i cykelsadeln. 9.00 rullade vi ut från hotellet och kom inte hem igen förrän strax efter 19.00. Då har vi visserligen hunnit med att äta god och lång lunch i Palma och stanna flera gånger för att fylla på med energi under vägen. Men jag tror banne mig vi cyklade i över sex timmar. SEX TIMMAR där flera i mitt gäng i princip inte hade någon erfarenhet av landsvägscykling innan de åkte på det här lägret.

Cykel MallorcaDet som gör det hela ännu mer imponerande var att jag inte såg skymten av någon svacka, energidipp eller total trötthet under hela denna långa dag. Nyckeln till det har varit anpassad fart, tillräckligt med energi och rätt mental inställning. Har man de bitarna skapar man goda förutsättningar för kunna prestera på topp.

Cykel

Dagens drabbning var veckans absolut längsta pass. I morgon väntar ett lite lättare pass på tre timmar följt av några kilometer jogg. Ett s.k brickpass. Inlämning av cyklar efter det och för den som har energi kvar så blir det ett pass Open-water som en avslutning på en fullspäckad träningsvecka. Sen skulle jag gissa de 35 triathleterna kommer låta lördagen få bli vilodag då vi reser hem till Sverige igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s