susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7614 Vilken vecka! Går nästan inte att återberätta. Christian, Erik och jag har haft förmånen att få coacha ett helt underbart gäng med allt i från de som aldrig testat triatlon innan till de som satsar på sub 9 h på Ironman. Varenda en har tränat oerhört hårt den här veckan men alla utifrån sina förutsättningar mot sina mål. Idag körde vi våra sista träningpass och det hanns med ganska många mil och höjdmeter innan lunch. På eftermiddagen stod det Openwater på schemat med fokus distans. Just det, springa däremellan gjorde vi givetvis också. IMG_7615Men nu skulle jag gissa att det är ett gäng ganska trötta triathleter som sätter sig på planet hem i morgon. Trötta, nöjda men förhoppningsvis också inspirerade att ta sin egen träning till nya nivåer när det kommer hem. Själv har jag inte hunnit känna någon trötthet än. Det kanske kommer på planet i morgon. Just i denna stund känner jag mig mest bara oerhört glad och tacksam över allt jag fått vara med om den här veckan och den utvecklingen jag sett hos de gänget som jag har cyklat med. Så minst lika inspirerad som våra deltagare åker jag hem redo att kämpa vidare med min egen träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s