susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

mms_img130913302

Avsked är alltid tråkigt även om jag är övertygad om att jag kommer träffa flera i de här gänget igen. För man blir verkligen sammansvetsade av att träna hårda pass flera dagar i rad tillsammans. Ensam är inte alltid stark och under en sådan här vecka är man glad att det alltid finns någon som orkar bidra med en hand i ryggen, några peppande ord eller lite extra energi. Och är det någon gång man ska passa på att utmana sig själv lite extra både vad det gäller mängd, längd, hastighet och höjdmeter så är det när man är på träningsläger.

Fridholms foto

Men nu är det hem igen och in i rutinerna som gäller. I alla fall för de andra. För min del blir det en vecka på hemmaplan innan nästa träningsresa. Då bär det av till Frankrike med Fitnesscoachen. En helt annan resa med en helt annan målgrupp men MINST lika inspirerande som denna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s