susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_2974

Morgonjogg i mellanmjölkstempo, vilken njutning! Jag har sällan problem att träna hårt på morgonen men då krävs ett helt annat fokus för att kunna prestera. Idag kändes det mest lyxigt att efter en god natts sömn dricka en kopp kaffe i ett knäpptyst kök och sen springa en sväng medan solen gick upp. Jag får ofta frågan om hur det känns för mig som oftast tränar ganska målstyrt att inte ha något direkt mål för den här säsogen.

IMG_2480

 

Svaret är både och. Ibland känns det ganska skönt att inte behöva slå knut på sig själv för att få till träningen. Medan det andra gånger kan vara oerhört svårt med motivationen och frustrerande att inte få känna den där äkta glöden. Men det råder inga tvivel om att just nu, i den här fasen av livet så har jag gjort ett utmärkt val att spara på den där kompomisslösa målmedvetenheten. Den kommer behövas framöver. Minst sagt. Men just nu njuter jag av lite för många pass i mellanmjölkskland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s