susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7626

Tjejen som äger den här bilen gör sällan saker halvdant. Hon driver framgånsrikt sitt företag Fitnesscoachen och idag kom hon glidande i den här coola bilen till sista avstämningsmötet innan vår träningsresa till Frankrike. Nästa vecka drar vi och några dagar efter oss kommer våra resenärer. Men den här gången får triathlonsakerna stanna hemma då vårt fokus under den här veckan mest handlar om löpning och styrka i olika former.

IMG_7312

De här tjejerna gör inte heller saker halvdant och efter middagen idag styrde de upp en imponerande hinderbana i trädgården. Älskar den här tiden på året då utelek lockar så mycket mer än att sitta med en I pad i soffan. I morgon blir det mycket utelek för mig också då jag bestämt mig för att cykla till mitt möte i stan. Som tur är ska jag träffa en lika träningstokig tjej som mig för att smida lite samarbetspartner kring Sommartåget. Så förhoppningvis har hon överseenda med ”blöjbyxa” och cykelskor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s