susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Rudenstams_medlem_04-480x307 Stämningen, glädjen, gemenskapen, kämparglöden och utmaningen kommer garanterat vara hög, precis som vanligt på Sommartåget. Det är sen gammalt. Men den här gången hoppas vi på att kunna erbjuda en lite annorlunda och förhoppningsvis ännu bättre upplevelse än vanligt. Låt mig presentera Sommartågets nya samarbetspartner Äppledalen.se. Rudenstams_medlem_03-474x170 Äppledalen i Kaxholmen mynnar ut vid Vätterns östra kant och det har odlats frukt och bär där sen sedan 30-talet. I den dalen kommer en liten del av tåget springas i år. Men först kommer vi bjudas på förfriskningar utanför Min stund som ägs av Hanna som också varit med och sprungit flera tåg. Efter Äppledalen rullar vi vidare ner till Grafitgrå. Inspirations och upplevelsebutiken med egendesignad inredning, hembakat fika och utmärkt gott kaffe. Överraskningarna är inte slut där men vi väljer att låta resten vara just överraskningar. Grafitgra_medlem_05-480x307Så alla mina vänner och alla som jag känner. Alla som jag inte känner också för den delen. Se nu till att boka in lördagen den 27:e Juni i agendan och häng med oss på en riktigt härlig upplevelse i löparskor. Du kan springa precis hur långt eller kort du vill. Den totala sträckan är 43 kilometer men det går alldeles utmärkt att hoppa båda av och på tåget där det passar. I år håller jag tummarna för fler Jönköpingsbor och kanske en och annan Ö-bo. Mer info och anmälan hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s