susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

DSCF2137 Vart tar tiden vägen? Ibland känns det nästan som att jag inte hinner med. Jag som hade så många tankar och nya idéer om förändringar och förbättringar i vår lilla gårdsbutik och redan på söndag öppnar vi för säsongen. Men lite nytt blir det allt. Både vad det gäller nya produkter på hyllorna och vad vi serverar för tilltugg till kaffet. Jag fortsätter att jobba mot min vision som jag haft ända sen vi öppnade sommaren 2011. Att erbjuda en butik med bara bra mat. DSCF2084Men förutom butiken, vårt café och konstgalleriet så händer det en hel del på eventsidan. Först ut är Nutrition Camp 2.0. Ett kostevent med flera fantastiska föreläsare inom kost, hälsa och träning. Helgen efter där är det dags för min och Cissis löpinspirationsdag. En förmiddag på vackra Visingsö med löpning både i teori och praktik. Sen rullar det vidare. Sommartåget, Grevskapsloppet, Visingsö Open Water och flera andra aktiviteter med olika inriktning. Så har du några lediga dagar under semestern som du funderar över hur du ska fylla så önskar jag dig varmt välkommen till Öa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s