susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7221

En timme hade jag till mitt förfogande idag för att få till någon form av träning. Den timmen var mellan 06.00-07.00. Vid sådana tillfällen är jag glad att jag är morgonmänniska och att morgonträning är min grej. Sen kan jag inte påstå att tvättstugan är den mest inspirerande platsen men idag var det där det fick bli. Fyrtio minuter på cykeln och tjugo på löpbandet. Sen drog dagen igång.

IMG_7388

En fullspäckad dag som slutade med två höjdpunkter. Först fotosession med Calle inför ett reportage i tidningen Hälsa och sen det bästa av allt. Pappa och min fina syster med familj har kommit hit. Så nu blir det kusinhäng för hela slanten över helgen.

IMG_7409

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s