susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Fin morgon Jag har en morgonpigg familj så för att få spendera varje så mycket tid som möjligt med dem när de väl är här gällde det att ge sig av i svinottan. Jag hade i förväg tänkt ut en ny runda här på ön jag ville springa men visste inte exakt hur lång den skulle bli. Exakt 18 kilometer senare var jag tillbaka och större delen av familjen satt redan vid frukostbordet.

Silvergran

Men resten av dagen har vi spenderat varje sekund tillsammans. Kusinerna leker fantastiskt bra med varandra och enkelheten i att ha de enorma ytorna runt våran gård att hänga på underlättar oerhört. De springer in och ut som de vill. Studsar studsmatta, cyklar, springer, drar varandra i vagnar och pausar lite då och då med soffhäng, spel och film. En liten cykelutflykt styrde syrran och jag upp idag också. Det tog ett tag innan vi fick ordning på allt och alla och precis när vi skulle lämna gården började det regna. Men vi trotsade det och cyklade bort till Silvergranen och fikade. Oscar Lunch efter det, ännu mera lek och avslutningsvis middag på Solbacken. Sen var vi en ganska trött men nöjd familj som sa godnatt till varandra efter en fin dag på Öa. I morgon har vi ytterligare några timmar tillsammans innan Cirkus Jonsson drar till Götet igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s