susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

DSCF2149Att inte ha något stort mål med träningen just nu gör mig omotiverad emellanåt. Men samtidigt gör det mig ännu mer närvarande i vardagen och ett missat träningspass rör mig inte i ryggen. Det där med att allt är bättre än inget är också ett sätt att tänka som just nu känns väldigt rätt för mig. För tränar gör jag ju men idag när större delen av mina tri-vänner avverkade 3-5 h i cykelsadeln nöjde jag mig med en timme i tvättstugan. IMG_7654_2 Sen var det nämligen dags för de små att få röra på sig. Jag tog med mig alla sex till barnjympan idag och av alla jag hade med mig så var det faktiskt de två absolut minsta som imponerade stort. De var med på allt även om de var yngst i hela gruppen. Hopprep, plintar, balans och handstående. Och det bästa av allt var att få sitta bredvid och se deras iver, entusiasm och träningsglädje genom olika utmanande övningar som garanterat aktiverar varenda muskel i kroppen. Så det var en ganska svettig hop med barn jag tog med mig hem igen. IMG_7673_2 Lunch och lite lek. Sen var det dags för min älskade syster, hjälte till pappa och fyra fantastiska barn att packa in sig i bilen igen. Och inte bara i bilen, utan en hel släpkärra som pappa fått hyra för att få med sig fyra barn, en mamma, en hund och en miljon saker ända ut till Öa. Han är grym min pappa. Finns för oss i vått och tort. IMG_7677 När bilen med släp hade lämnat gården var det som att allt bara stannade av. Från att de kom i fredags till att de lämnade idag strax efter lunch har det varit full fart varje sekund. Men nu dröjer det fyra veckor innan det är dags för en favorit i repris. Maj månad är nämligen en otroligt hektisk månad för mig. Jag åker till Frankrike med Fitnesscoachen på onsdag och när jag kommer hem därifrån arrangerar jag event eller föreläser varje helg. Utöver det så har vi nu öppnat Persgården för säsongen och håller öppet sju dagar i veckan från 10-17. Så nu rullar det minsann och jag ser fram emot en fin men fullspäckad sommar på Öa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s