susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_1955

Jag är sannerligen ingen kvällsmänniska. Helst hade jag krupit ner i sängen vid 21.30 varje kväll. Men riktigt så fungerar det inte i verkligheten. Att vara egen företagare och är oerhört positivt på många sätt men känna sig ”klar för dagen”, det gör man aldrig. Särskilt inte de här dagarna då det gäller att jobba undan lite innan Frankrikeresan.

IMG_7678

Idag körde jag min sista föreläsningen före avfärd till Frankrike på Hotell Victoria kl.8.00 i morse. Medan mina åhörare njöt av en god frukost föreläsate jag för första gången på evigheter om bra mat för en god hälsa. Oerhört inspirerande även för mig att få plocka upp mig att få plocka upp den föreläsningen igen. Men nu är det dags att säga tack och godnatt. Siktar alltid på att inkassera sju timmars sömn på sömnkontot och den här natten tror jag banne mig att jag kommer att lyckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s