susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Väska

Då var det dags att ge sig iväg på nästa träningsresa. 06.55 i morgon bitti kliver jag och Fitnesscoachen på flyget mot Frankrike. Men den här gången får triathlonsakerna stanna hemma. I den här väskan finns i stället en stavmixer, förkläde, frukostprodukter från Persgården och mängder med träningskläder anpassade för styrka och löpning. För det är ungefär vad den här resan kommer att handla om. Styrka, rörlighet, löpning, föreläsningar, matlagning och garanterat en hel del teknikträning med Madde i gymmet som ligger nära där vi bor. En otroligt inspirerande mix av aktiviteter där målet är att ALLA våra deltagare under resan förutom massor av kunskap och träningsinspiration ska få en hel del individuella råd med sig hem. Ser otroligt mycket fram emot den här veckan med ett härligt gäng tjejer som kommer ner till oss på fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s