susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

FlygVissa händelser bara vet man att man aldrig någonsin kommer att glömma. Saker som man kanske just där och då har lite halv panik över men vet att man kommer skratta åt i efterhand. Så var det för mig och Madde idag när vi landade på flygplatsen i Frankrike och skulle ta oss till det fina stället vi ska vara på under vår träningsvecka. På en enorm flygplats försökte vi fråga oss fram, leta rätt på tåg, köpa biljetter i märkliga automater och ta oss fram i hav av människor och hårt trafikerade vägar. Men fram kom vi tillslut och ett leende på läpparna har vi banne mig haft hela dagen. Så nu laddar vi för att reka hela detta fantastiska område innan vårt grymma gäng kommer på fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s