susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7701_2Arrangerar man träningsresa med en Fitnesscoach är det definitivt inte bara löpastråk som ska utforskas under en ”rekadag”. Förutom att kolla upp vilket av de lokala gymmen som är bästa har vi idag även gått på jakt efter fina områden att köra utomhusfys på. Så ni kan ju bara gissa hur nöjd Madde blev när vi hittade de här redskapen precis vi en liten sjö. Jag höll mig dock till fotograferandet.

IMG_7693_2

Testspringa morgonjoggsrundan, besöka en matmarknad och gå igenom vårt program en sista gång har vi också hunnit med. För i morgon kommer gänget som garanterat är taggade till tänderna inför en fullmatad träningsvecka tillsammans med oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s