susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7712 Jag börjar banne mig bli expert på att läsa kartor. Något jag aldrig sysslat med tidigare då orientering inte direkt var min favoritsport under idrotten i skolan. Men under triathlonlägret på Mallorca övade jag helt klart upp min förmåga och här i Frankrike har jag fortsatt träna på att hitta rätt i nya omgivningar.Efter några löpturer i omgivningarna här nere kan jag konstatera att löpastråken i Frankrike håller betydligt högre klass än på någon annan resa jag har arrangerat. IMG_7706_2 Men nu är allt rekat och klart och våra deltagare är på plats. Efter en lång resadag för deras del valde vi att inleda veckan lugnt och fint med gemensam lunch och genomgång av veckans program. Morgondagen inleds med frukostbuffé och sen drar träningsveckan igång på allvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s