susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Frukostbuffe

Det bästa med att åka på träningsresa är att oavsett väder så kan man utnyttja dagarna till max och fylla på med endorfiner i det oändliga. Någon sol har vi nämligen inte sett skymten av sen vi kom hit och idag har regnet mer eller mindre öst ner hela dagen. Men några regndroppar har aldrig hindrat ett gäng träningssugna tjejer som hunnit med två tuffa pass under dagen idag. Strong together hette dagens första pass som handlade om funktionell styrketräning med inslag av hög puls och på eftermiddagen tragglades det löpteknik. På Maddes instagram finns flera bilder ifrån dagarna vi har spenderat här. I morgon inleder vi dagen med rörlighet och sen blir det lite tuffare utmaningar på eftermiddagen igen.

Sallad

Sen blir det middagsmys för hela slanten. Det blir det visserligen varje kväll men i morgon med lite extra inpsiration om vad bra mat innebär på tallriken. Hur man ska tänka kring olika matlagningsmetoder, hur vi får i oss utmärkt näring och mat som håller oss friska, starka och återhämtar oss bra efter träning. Detta och mycket, mycket mer står på agendan under morgondagens matinspiration.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s