susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Lera Min kära kollega Madeleine är inte bara enormt kompetent hon har också en outtömlig idébank när det kommer till olika upplägg av effektiva träningspass. ”Rocksolid-Ett styrkepass som utmanar din vilja och ditt mod” var rubriken på dagens träningspass i rena rama träskmarken. Vårt grymma gäng slet, drog, lyfte, knuffade, sprang och svettades under en timmes effektiv och utmanande träning med kroppen och det naturen erbjöd som redskap. Förutom den lilla detaljen Madde överraskade med-repet som de hade mellan sig. Det krävdes alltså fullt fokus teamwork genom hela passet som en extra utmaning. Gänget SusanneSund Ett rörlighetspass hade vi innan det och under kvällen en workshop om kost som jag höll i. I morgon väntar nya utmaningar. Vi inleder dagen med en morgonjogg för att sen åka på utflykt inte till närmsta stad för nästa workshop som kommer att äga rum på gymmet. Ombyte förnöjer och utmaningar inspirerar. Veckan rullar vidare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s