susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Hustak

Vårt huvudfokus med den här resan från vårt allra första planeringsmöte har varit att skapa ett program som inspirerar, utmanar och lär ut. Kvalitet har gått före kvantitet vad det gäller all träning även om vi tränar i stort sett kör två pass varje dag. Hela upplägget bygger på att variera träningspassen på ett sätt som ger bästa möjliga återhämtning däremellan. Så idag rullade vi igång dagen med en lugn och fin morgonjogg. Och då menar jag verkligen lugn morgonjogg. Vi jobbade på att hålla puls och fart nere.

Brudar på gymmetKanske var just därför det fanns nya krafter att ta av när frukosten var avklarad och det var dags att åka iväg till gymmet. Där avverkades sen en nästan 90 minuter lång workshop där Madde lärde ut grunderna i att göra chins och dips. Mycket teknik och fokus på rätt utförande och jag är övertygad om att  träningsvärken kommer sitta som en smäck i morgon. Just därför blir morgondagen lite lugnare på träningsfronten. En morgonjogg betar vi av innan frukost men siktar sen på en heldag i cykelsadeln. En heldag då upplevelse går före utmaning och maximal utmattning byts mot många långsamma mil med cykelkorg och pampig picknick.

Gymmet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s