susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Fin dag

Allt började så bra. Vi vaknade upp till en blå himmel (vilket annars varit lite av en bristvara), sprang en fin morgonjogg, käkade frukost och tog oss till fots bort till cykeluthyrningen. So far so good. Vi fick våra cyklar, fyllde cykelkorgarna med godsaker och trampade iväg. Cyklarna kändes kanske något tveksamma men vi var så upprymda av det fina vädret och de vackra vägarna vi cyklade på så det gjorde liksom inget.

Mot slottetNär vi kommit halvvägs stannade vi till utanför ett magiskt vackert slott och dukade upp en dignande picknick. Det ska kanske erkännas att min och Maddes ”matlåda” var långt i från så kulinarisk som den genomtänkta picknick resten av gänget dukade fram. Men vi hade supertrevligt där vi satt på våra filtar (handdukar) och fikade.

PicknickMen ungefär där fick min och Maddes cykeltur ett lite annorlunda slut. Vi hade inte hunnit rulla många meter innan någon i ledet ropar fram att vi måste stanna. Cillas cykel som knorrat lite redan från start gav upp och helt plötsligt flög hela trampan av. Vi försökte montera dit den men utan framgång och den flög strax av igen. Det var därmed omöjligt att cykla vidare på den cykeln vilket givetvis betydde att Cilla fick min att cykla vidare på och jag och Madde fick vända hemåt.

Laga cykel

 

Hur den cykelturen såg ut önskar jag att vi hade kunnat fånga på bild. Eller ännu hellre film. Jag hysteriskt trampande med en fot fastknuten i den pedalen som fanns kvar. Brevid mig en fokuserad Fitnesscoach som fick fösa mig framåt så fort vägen gick det minsta lilla uppför. En helt galen syn då vi slet som djur för att inte tappa fart och fullständigt forcerade fram på vägarna som ett helt klart uppseendeväckande cykelekipage. Med sagt så kan jag inte påstå att dagen kändes misslyckad även om vår cykelutflykt kanske avslutades lite abrupt. Snarare tvärtom. Vi har fått ett minne för livet som jag gissar att vi kommer att skratta åt många gånger framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s